Επικοινωνία
placeholder
Δευ - Παρ 09:00 - 18:30 | Σαβ: 09:00 - 17:30
Μακεδονία <span>Διακοπές - Προσφορές</span> Manessis Travel
Μακεδονία <span>Διακοπές - Προσφορές</span> Manessis Travel

Μακεδονία Διακοπές - Προσφορές

Κατοικία των Θεών στον Όλυμπο, τόπος ανθρώπων που έζησαν και λατρεύτηκαν ως Θεοί, στο Δίον, την Πέλλα και τη Βεργίνα. Θεοί και θνητοί ήξεραν τι έκαναν και που έχτιζαν τις πόλεις και τα ιερά τους: Βουνά, λίμνες, ποτάμια, πεδιάδες και εκατοντάδες χιλιόμετρα ακτογραμμής συνθέτουν ένα μοναδικό τοπίο και προσφέρουν ξεχωριστές εμπειρίες στους επισκέπτες. Από τις κοσμικές παραλίες της Κατερίνης και της Χαλκιδικής μέχρι τη μυσταγωγία του Αγίου Όρους.

Βουνό και θάλασσα σε έναν συνδυασμό που σας βγάζει από το δίλημμα νησί ή ηπειρωτική χώρα. Η Μακεδονία σας τα προσφέρει όλα. Δύο σε ένα και πολλά περισσότερα. Ανεξαρτήτως εποχής μπορείτε να ξεκινήστε την περιήγησή σας από τη Λίμνη Καστοριάς, να συνεχίσετε στις Πρέσπες, το Καϊμακτσαλάν, τα Λουτρά Πόζαρ, τη Δοϊράνη, την Κερκίνη, με τον μοναδικό της βιότοπο και να ολοκληρώσετε το πρόγραμμά σας στα Οχυρά Ρούπελ. Μια σταγόνα ιστορίας είναι πάντα απαραίτητη σε κάθε καλό ταξιδευτή.

Στη γη της Μακεδονίας έχει βρεθεί ανθρώπινο κρανίο 200 χιλιάδων ετών, στο σπήλαιο των Πετραλώνων, και νεολιθικός οικισμός, στην περιοχή της Καστοριάς. Εσείς απλά θα επιλέξετε πόσο πίσω θέλετε να… γυρίσετε το ρολόι σας. Η επιστροφή στο παρόν θα είναι εξίσου ευχάριστη. Διασκεδάστε  και απολαύστε τον ευρωπαϊκό αέρα της Θεσσαλονίκης. Της πόλης που αγαπά τη θάλασσα και που η θάλασσα την λατρεύει προσφέροντας στη νύφη του θερμαϊκού την καλύτερή της αγκαλιά.

Προτεινόμενα Manessis