ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ

Εκδρομές
Ξενοδοχεία
Tailor Made Experiences

Ο Ταξιδιωτικός Οργανισμός Manessis, με την πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία που διαθέτει, έχει και τη δυνατότητα και το μεράκι να σχεδιάσει και να υλοποιήσει την προσωπική σας, εξατομικευμένη απόδραση, που ονειρεύεστε για σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Φροντίζουμε μαζί τον προγραμματισμό της απόδρασης σας από την καθημερινότητα, για να είναι εύκολη, διασκεδαστική και κυρίως προσαρμοσμένη σε ό,τι πραγματικά επιθυμείτε. Μας λέτε τι ονειρεύεστε να κάνετε, που και πότε θέλετε να πάτε, πόσο χρόνο θα θέλατε να διαρκέσει το ταξίδι σας και πόσα επιθυμείτε να ξοδέψετε και εμείς θα ετοιμάσουμε ένα πρόγραμμα, ειδικά για εσάς.

Η βαθιά γνώση που διαθέτει το έμπειρο προσωπικό μας, ακόμη και για τα πιο απρόσιτα σημεία της γης, θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τα ταξίδια των ονείρων σας… Σε εξωτικούς προορισμούς, Road Trips ακόμη και σε ολόκληρες Ηπείρους. Ευέλικτα, ενδιαφέροντα, ευχάριστα, με ασφάλεια και στις καλύτερες τιμές. Ώστε εσείς να απολαύσετε δραστηριότητες που σας ενδιαφέρουν, σε ταξίδια που ανταποκρίνονται στα όνειρά σας… όπου θα απολαύσετε τις περιπέτειες που τόσα χρόνια ονειρευόσασταν ή θα ζήσετε την ηρεμία και χαλάρωση που τόσο επιθυμείτε – ή ακόμα, συνδυάζοντας και τα δύο!

Λατρεύετε τη φύση, θέλετε να ζήσετε την ιδιαίτερη εμπειρία ενός σαφάρι, ονειρεύεστε χαλάρωση σε μια εξωτική παραλία, αναζητάτε μια πολυτελή αστική περιπέτεια με επισκέψεις σε πολυτελή καταστήματα, παγκόσμια μνημεία, αξιοθέατα, μεγάλα μουσεία και περιώνυμους χώρους τέχνης με συνοδεία εξειδικευμένων οδηγών, απολαυστικά γεύματα σε φημισμένα γκουρμέ εστιατόρια… και όλα αυτά με ασφάλεια και άνεση;

Η απάντηση σε όλα αυτά βρίσκεται στο Τμήμα Tailor Made της Manessis. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να συμπληρώσετε και να μας στείλετε την Φόρμα Ενδιαφέροντος που ακολουθεί, ώστε ένας Συνεργάτης του Tailor Made Τμήματός μας, να επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας – χωρίς οποιαδήποτε υποχρέωσή σας.