ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ

Εκδρομές
Ξενοδοχεία

MICE & DMC

Στην Manessis Travel παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για επαγγελματίες, εταιρείες και οργανισμούς, αναφορικά με τον προγραμματισμό και την οργάνωση όλων των ειδών εταιρικών εκδηλώσεων, όπως συναντήσεις, συνέδρια, εκθέσεις, ταξίδια κινήτρων κλπ.
MICE & DMC

H Manessis Travel με τη μεγάλη της εμπειρία δημιουργεί προστιθέμενη αξία στην ικανοποίηση των ταξιδιωτικών απαιτήσεων των εταιρικών της πελατών μέσα από το άρτια οργανωμένο τμήμα MICE (Meetings, Incentives, Conferences, Events) και DMC(Destination Management Company). To τμήμα MICE & DMC της Manessis παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των επιχειρήσεων σχετικά με το ταξίδι σας και τις εταιρικές εκδηλώσεις σας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καλύπτοντας:

  • Συναντήσεις διαφόρων τύπων όπως διαλέξεις, σεμινάρια, εργαστήρια ή ακόμα και συνεδριάσεις διοικητικού συμβουλίου, εναρκτήριες συναντήσεις ή συναντήσεις προσωπικού.
  • Ταξίδια κινήτρων & επιβράβευσης, με πρόγραμμα δραστηριοτήτων εστιασμένο και προσαρμοσμένο στις αρχές και στη φιλοσοφία της εταιρίας σας.
  • Συνέδρια ακαδημαϊκά, επιστημονικά, θεματικά, επαγγελματικά ή οργανωτικά.
  • Εκδηλώσεις με γνώμονα τις ιδιαιτερότητες και τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη, συμπεριλαμβάνοντας τον σχεδιασμό, την υλοποίηση και τις τεχνικές όσο και δημιουργικές υπηρεσίες.

 

Οι υπηρεσίες που παρέχει επίσης το τμήμα στον τομέα διαχείρισης προορισμού (DMC) είναι όλες οι επίγειες μεταφορές, η επιμέλεια μιας εκδήλωσης, το κλείσιμο των ξενοδοχείων, κρατήσεις σε εστιατόρια, επίβλεψη λεπτομερειών σε συνέδρια, επιχειρηματικές συναντήσεις, προγράμματα ψυχαγωγίας και απασχόλησης συνοδών ατόμων κ.λπ., αλλά και ότι αφορά στο ταξίδι σας από την άφιξη έως την αναχώρηση.

 

Επιπλέον η  Manessis Travel ειδικεύεται σε tailor made προγράμματα για όλους τους προορισμούς στην Ελλάδα, οργανώνοντας θεματικό τουρισμό ή αποκλειστικές εκδρομές με παροχή συλλογικών υπηρεσιών (γκρουπ).

 

Το άριστο επίπεδο των υπηρεσιών μας, είναι το αποτέλεσμα μιας πολύ προσεκτικής επιλογής των ξενοδοχείων και των προμηθευτών μας σε όλη την Ελλάδα. Η μακροχρόνια σχέση μαζί τους μας δίνει τη δυνατότητα να εξασφαλίζουμε ευνοϊκούς όρους, αφοσίωση κατά την παράδοση της υπηρεσίας και σημαντικά οφέλη για τους πελάτες μας.

 

Όλα τα παραπάνω απαιτούν ένα πλέγμα υπηρεσιών που μόνο ένα έμπειρο και οργανωμένο ταξιδιωτικό γραφείο, εξειδικευμένο στον τομέα MICE & DMC μπορεί να προσφέρει. Στη Manessis Travel, έχουμε αναπτύξει τον τομέα αυτό όχι μόνο σε θεωρητικό και οργανωτικό επίπεδο, αλλά και στην πράξη, αφού οι πολλές επιτυχημένες δράσεις που έχει αναλάβει το τμήμα Manessis Welcome μας έχουν δώσει τη γνώση και την εμπειρία, ώστε να εμφανιζόμαστε κάθε φορά ακόμα καλύτεροι.

 

Για περισσότερες και ειδικότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site μας www.manessistraveldmc.com