ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ

Εκδρομές
Ξενοδοχεία
Ασφαλιστικές Καλύψεις

Ασφαλιστικές Καλύψεις

Package Image

Το πρόγραμμα Ταξιδιωτικής Ασφάλισης που ισχύει, εξαρτάται από την εκδρομή στην οποία θα συμμετέχετε. Η πλειονότητα των εκδρομών μας καλύπτεται από το πρόγραμμα ANAX Extra II. (Όροι Χρήσης και Πίνακας καλύψεων φαίνονται στη συνέχεια -  Πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στα ηλικιακά όρια που καλύπτονται κατά περίπτωση και στις προϋποθέσεις ισχύος των ασφαλιστικών καλύψεων). Για τυχόν απορίες - διευκρινήσεις παρακαλούμε, όπως απευθυνθείτε απευθείας στο αρμόδιο τμήμα της Interamerican, στο τηλ 210 946 2000.

Για το ακριβές πρόγραμμα Ταξιδιωτικής Ασφάλισης, το οποίο καλύπτει την εκδρομή της επιλογής σας, παρακαλούμε όπως ενημερωθείτε από τον πωλητή μας. Τα προγράμματα Ταξιδιωτικής Ασφάλειας διαφέρουν μεταξύ τους, τόσο ως προς τους όρους όσο και ως προς τα όρια καλύψεων.

Συνιστούμε ανεπιφύλακτα όλους τους ταξιδιώτες μας, να αγοράσετε προαιρετική ασφάλιση με τις καλύψεις και τα ποσά που επιθυμείτε, π.χ ασφάλιση ζωής, ατυχημάτων, απώλεια αποσκευών κλπ., δεδομένου ότι οι διεθνείς συμβάσεις περιορίζουν τις ευθύνες των μεταφορέων, την οποία ασφάλιση μπορείτε να αγοράσετε από τα γραφεία μας με κόστος, το οποίο είναι ειδικά διαμορφωμένο για εσάς που ταξιδεύετε με την Manessis Travel.

 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΛΥΨΕΩΝ - ANAX EXTRA II

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ANAX EXTRA II