Επικοινωνία
placeholder
Δευ - Παρ 09:00 - 18:30 | Σαβ: 09:00 - 17:30
Ήπειρος <span>Διακοπές - Προσφορές</span> Manessis Travel
Ήπειρος <span>Διακοπές - Προσφορές</span> Manessis Travel

Ήπειρος Διακοπές - Προσφορές

Μπορεί να μην έχει φθάσει ακόμη το τρένο, αλλά είναι πια μια… ευθεία από την Αθήνα. Εσείς δεν έχετε παρά να διαλέξετε διαδρομή. Τα νέα οδικά δίκτυα έσπασαν τη γεωγραφική «απομόνωση» της Ηπείρου. Ο επισκέπτης μπορεί πλέον να την προσεγγίσει από τα νότια, τη γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου και την υποθαλάσσια ζεύξη του Αμβρακικού, ή τα ανατολικά, χρησιμοποιώντας την Εγνατία Οδό.

Σούλι, Ζαγοροχώρια, Πάπιγκο, Μέτσοβο, Τζουμέρκα, Δωδώνη, Αχέροντας σας περιμένουν, προκειμένου να σας προσφέρουν αξέχαστες στιγμές. Γιατί η φύση είχε κέφια όταν έφτιαχνε την Ήπειρο. Τα Ιωάννινα με τη λίμνη και το μοναδικό Νησί, την Ηγουμενίτσα, την πύλη της Ελλάδας στη Δύση, την πανέμορφη Πάργα, την γραφική Πρέβεζα και την Άρτα με το ξακουστό πέτρινο γεφύρι της.

Η περιοχή προφέρεται τόσο για καλοκαιρινές, όσο και χειμερινές εξορμήσεις. Διαθέτει ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια που μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη. Δίπλα στην αμμουδιά ή κοντά σε… αετοφωλιά. Δίνει συγκινήσεις τόσο στους λάτρεις των extreme sports, όσο και σε όσους θέλουν απλά μια ζεστή γωνιά και καλό φαγητό για να απολαύσουν την παρέα τους. Ή μια βάση για να κάνουν τις βουτιές τους στα καταπράσινα νερά του Ιουνίου.

Παράλληλα με τη διασκέδαση η Ήπειρος προσφέρει στον επισκέπτη και τον μοναδικό πολιτισμό της. Την ιστορία και τις παραδόσεις της. Όρεξη να έχετε, κυριολεκτικά και μεταφορικά…