Νησιά Βορείου Αιγαίου - Προσφορές για Διακοπές Manessis Travel
Επικοινωνία
placeholder
Δευ - Παρ 09:00 - 18:30 | Σαβ: 09:00 - 17:30
Νησιά Βορείου Αιγαίου <span>Διακοπές - Προσφορές</span> Manessis Travel
Νησιά Βορείου Αιγαίου <span>Διακοπές - Προσφορές</span> Manessis Travel

Νησιά Βορείου Αιγαίου Διακοπές - Προσφορές

Θάσος, Σαμοθράκη, Λήμνος, Άγιος Ευστράτιος, Λέσβος, Χίος, Ψαρά, Οινούσσες, Ικαρία, Φούρνοι, Σάμος είναι μερικοί μόνο από τους προορισμούς του Βορείου Αιγαίου.

Σε αυτές τις… Σειρήνες πρέπει να υποκύψετε. Η Θάσος είναι στην κυριολεξία ένας επίγειος παράδεισος. Γαλαζοπράσινα νερά, κρυστάλλινα, λευκές αμμουδιές, ατελείωτο πράσινο μέχρι τη θάλασσα και παραλίες με βότσαλα που κάνουν ένα ευεργετικό μασάζ στις πατούσες των τυχερών επισκεπτών.

Η πιο γνωστή κάτοικος της Σαμοθράκης μένει μόνιμα στο… Παρίσι. Η Νίκη της Σαμοθράκης, αιώνιο σύμβολο του ελληνικού πολιτισμού. Μπάνιο θα κάνετε στη θάλασσα, αλλά και στους καταρράκτες που σχηματίζουν μικρές λιμνούλες στα ορεινά του νησιού.

Στη Λήμνο και στη Μύρινα θα δείτε το κάστρο των σκιών και των ελαφιών, τα οποία ζουν ελεύθερα εντός και εκτός των τειχών. Μπορείτε ακόμη να πάρετε μια γεύση… Αφρικής, στις αμμοθίνες του βορρά και να εξερευνήσετε τις τρεις αλμυρές λίμνες.

Το Απολιθωμένο Δάσος αποτελεί το σήμα κατατεθέν της Λέσβου. Ο Μόλυβος, ο υγρότοπος της Καλλονής είναι μερικές ακόμη «δικαιολογίες» για να κάνετε το ταξίδι.

Τα μαστιχοχώρια, το Πυργί και ο Ανάβατος, ο οχυρωμένος βυζαντινός οικισμός στο κέντρο της Χίου, προσελκύουν εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο. Αν βρεθείτε στη Χίο το Πάσχα δε θα πρέπει να χάσετε με τίποτα τα πυροτεχνήματα στον Βροντάδο. Και το ταξίδι συνεχίζεται στων Ψαρών την ολόμαυρη ράχη, που ύμνησε ο Διονύσιος Σολωμός, στο νησί των εφοπλιστών, τις Οινούσσες, και την πατρίδα του Ίκαρου.

Για τη Σάμο μια πληροφορία είναι αρκετή: Από τη Σάμο πήρε γυναίκα ο Δίας, καθώς το νησί του βορείου Αιγαίου είναι η πατρίδα της Ήρας.