Δευ - Παρ 09:00 - 20.00 & Σαβ 10:00 - 15:30
Επικοινωνία
placeholder
Ζάκυνθος <span>Διακοπές - Προσφορές</span> Manessis Travel
Ζάκυνθος <span>Διακοπές - Προσφορές</span> Manessis Travel

Ζάκυνθος Διακοπές - Προσφορές

Ζάκυνθος, το Φιόρε του Λεβάντε, το λουλούδι της Ανατολής για τους Βενετούς, φιλοξενεί περισσότερα από 7000 είδη λουλουδιών. Μια πανδαισία χρωμάτων και μυρωδιών που ενέπνευσαν τον πολιτισμό και διαμόρφωσαν την κουλτούρα των κατοίκων του νησιού. Ο ρομαντισμός είναι παντού γύρω σας στη Ζάκυνθο. Στην πόλη, στα ταβερνάκια, κάτω από κάθε παράθυρο όπου μπορεί να δείτε μια καντάδα, και φυσικά σε όλο το μήκος της δυτικής ακτής, απ’ όπου θα θαυμάσετε το ηλιοβασίλεμα.

Οι παραλίες φημισμένες και πολυφωτογραφημένες: Το Ναυάγιο, ο Λαγανάς, ο Γέρακας, ο Βασιλικός, το Μαραθονήσι, οι Γαλάζιες Σπηλιές είναι σα να έχουν προκύψει από χέρι ζωγράφου. Κάτι παραπάνω θα ξέρουν από εμάς οι χελώνες Καρέτα- Καρέτα, που κάνουν αιώνες τώρα τη διαδρομή από τη Λιβύη για να αφήσουν εδώ τα αυγά τους.

Ότι και να επιλέξετε να βάλετε στο πιάτο σας μην ξεχάσετε να απολαύσετε τα μοναδικά κρασιά που παράγονται στο νησί. Η σκαρτσοτσέτα έχει ως βάση το μοσχάρι και ολοκληρώνεται αφού προστεθεί μια ολόκληρη παλέτα μυρωδικών. Το σγατζέτο περιλαμβάνει ποδαράκια αρνίσια ή κατσικίσια και μοσχαρίσιο συκώτι. Και για το τέλος φρυγανιά Ζακύνθου με κρέμα, σιρόπι, κανέλα και καρυδόψιχα.

placeholder

Ακολουθήστε μας

στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
IATA Certified
Άδεια λειτουργίας ΕΟΤ: 0206E60000249700
EN ISO 9001:2008 – No. : 01013017
Για τις συναλλαγές σας

Powered by Nelios.com