Κυκλάδες - Προσφορές για Διακοπές Manessis Travel
Επικοινωνία
placeholder
Δευ - Παρ 09:00 - 18:30 | Σαβ: 09:00 - 17:30
Κυκλάδες <span>Διακοπές - Προσφορές</span> Manessis Travel
Κυκλάδες <span>Διακοπές - Προσφορές</span> Manessis Travel

Κυκλάδες Διακοπές - Προσφορές

Τι είναι οι Κυκλάδες; Ο ήλιος; Η θάλασσα; Το απέραντο γαλάζιο του ελληνικού ουρανού; Πάνω από όλα Κυκλάδες είναι οι άνθρωποί τους, που έδωσαν ζωή σε ένα τόπο άγονο, άνυδρο και ανεμοδαρμένο. Έδρα του Κυκλαδικού Πολιτισμού στην αρχαιότητα, προμαχώνας του Ελληνισμού στην Επανάσταση του 1821, τόπος ξεκούρασης και ξεφαντώματος στους σύγχρονους χρόνους.

Τουριστικός προορισμός παγκόσμιας εμβέλειας οι Κυκλάδες αποτελούν πόλο έλξης Ελλήνων και ξένων, πλούσιων και φτωχών. Στο σεληνιακό τους τοπίο και τις απίστευτες παραλίες τους όλοι μπορούν να βρουν αυτό που ψάχνουν. Να νιώσουν ότι βρίσκονται στο κέντρο του κόσμου ή στην άκρη της Γης. Να κολυμπήσουν, να χορέψουν, να σκεφτούν, να γράψουν. Εκατομμύρια άνθρωποι έχουν πάρει αποφάσεις ζωής στις Κυκλάδες, άνθρωποι από όλο τον κόσμο έχουν ταξιδέψει χιλιάδες μίλια για να ανταλλάξουν όρκους πίστης σε κάποιο από τα αναρίθμητα γραφικά εκκλησάκια που φιλοξενούν τα νησιά.

Στο κέντρο τους βρίσκεται το ιερό νησί της Δήλου. Σύγχρονη πρωτεύουσα είναι η Σύρος. Ορθοδοξία και κοσμοπολιτισμό συνδυάζουν η Τήνος και η Πάρος. Νάξος, Άνδρος, Μήλος, Κέα, Αμοργός, Ίος, Κύθνος, Μύκονος, Σαντορίνη, Σέριφος, Σίφνος, Σίκινος, Ανάφη, Κίμωλος, Αντίπαρος, Φολέγανδρος και άλλα νησιά σας περιμένουν να περπατήσατε στα γραφικά τους σοκάκια και να απολαύσετε γεύσεις θαλασσινές. Χταπόδι ψητό, καλαμαράκια τηγανιτά και φρέσκα ψάρια σας περιμένουν. Από τη θάλασσα στο πιάτο σας…