Επιστρεπτέα Vouchers : manessistravel.gr
Επικοινωνία
placeholder
Δευ - Παρ 09:00 - 18:30 | Σαβ: 09:00 - 17:30
Layer-44
Layer-44

Επιστρεπτέα Vouchers

Αγαπητέ Ταξιδιώτη της Manessis.

Σας γνωστοποιούμε πως σύμφωνα με το Νόμο 4917/2022 – (ΦΕΚ Α 67/31.03.2022), παρατείνεται, μέχρι  30 Ιουνίου 2022, η ισχύς των πιστωτικών σημειωμάτων (vouchers) που δόθηκαν τόσο από τουριστικές επιχειρήσεις σε καταναλωτές (άρθρο 57) όσο και μεταξύ τουριστικών επιχειρήσεων (άρθρο 58) αντί της άμεσης επιστροφής χρημάτων, για ταξίδια που ακυρώθηκαν λόγω της πανδημίας του Covid-19.

Εάν δεν πραγματοποιηθεί εξαργύρωση voucher σας σε οποιαδήποτε υπηρεσία του γραφείου μας έως τις 30/06/2022 και εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις της επιστροφής του ποσού που είχατε καταβάλει και αναγράφεται στο σχετικό voucher, σας διαβεβαιώνουμε ότι από την πλευρά μας είναι όλα δρομολογημένα και με ασφάλεια ρυθμισμένα, ώστε να σας επιστραφεί το ποσό που μας είχατε καταθέσει από την 1η Ιουλίου του 2022.

Για τις ανάγκες της εν λόγω διαδικασίας θα πρέπει να συμπληρώσετε πλήρως τα στοιχεία στη σχετική φόρμα, συναινώντας για την επεξεργασία τους από τη Manessis.

Προσοχή: Απαιτείται η ακριβής συμπλήρωση των στοιχείων που σας ζητούνται, προκειμένου να καταστεί δυνατή η πληρωμή σας.

*

Συναινώ ρητά και ανεπιφύλακτα στη μεταφορά, εκ μέρους της Manessis, του ως άνω ποσού στο λογαριασμό τραπέζης που έχω αναγράψει ανωτέρω, δηλώνοντας ότι δεν έχω καμία άλλη απαίτηση και το χρηματικό ποσό του voucher έχει ολικώς επιστραφεί.

Σημαντικές Σημειώσεις
1. Η πληρωμή θα εκτελεστεί με σειρά προτεραιότητας (βάση ημερομηνίας παραλαβής του αιτήματος) εντός 30 ημερών, υπό την προϋπόθεση της ολοκλήρωσης του ελέγχου των στοιχείων που δηλώσατε.
2. Η Manessis δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη σε περίπτωση που ο αριθμός IBAN που έχετε καταχωρήσει είναι λανθασμένος.
3. Παρακαλούμε σημειώστε ότι το χρονικό διάστημα που απαιτείται για να εμφανιστεί το ποσό στο λογαριασμό σας, εξαρτάται από την Τράπεζα.
4. Εφόσον επιθυμείτε και συμφωνείτε με την Πολιτική Απορρήτου (§3), μπορείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για να λαμβάνετε πρώτοι τις προσφορές μας και να ενημερώνεστε για τα ταξίδια μας σε όλον τον κόσμο:

*

Για τους σκοπούς του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα 2016/679 (GDPR), συμφωνώ με την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου.

Ναι, θέλω να λαμβάνω προσφορές μέσω e-mail, εφαρμογών επικοινωνίας ή/και sms