Επικοινωνία
placeholder
Δευ - Παρ 09:30 - 17:30 | Σαβ 10:00 - 14:00
Layer-44
Layer-44

Επιστρεπτέα Vouchers

Αγαπητέ Ταξιδιώτη της Manessis.

Όπως ήδη γνωρίζετε, σύμφωνα με την Π.Ν.Π που εκδόθηκε την 13.04.2020 (ΦΕΚ Α 84), έκαστο τουριστικό γραφείο είχε τη δυνατότητα να προσφέρει στον πελάτη, αντί της άμεσης επιστροφής χρημάτων, ισόποσο πιστωτικό σημείωμα (voucher) ισχύος δεκαοκτώ (18) μηνών από την ημερομηνία έκδοσής του.  

Εφόσον δεν κατέστη εφικτή η εξαργύρωση του voucher εντός του ανωτέρω χρονικού διαστήματος των 18 μηνών και εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις της επιστροφής του ποσού που είχατε καταβάλει και αναγράφεται στο σχετικό voucher, σας διαβεβαιώνουμε ότι από την πλευρά μας πλέον είναι όλα δρομολογημένα και με ασφάλεια ρυθμισμένα, ώστε να σας επιστραφεί το ποσό που μας είχατε καταθέσει.

Για τις ανάγκες της εν λόγω διαδικασίας θα πρέπει να συμπληρώσετε πλήρως τα στοιχεία στη σχετική φόρμα, συναινώντας για την επεξεργασία τους από τη Manessis.

Προσοχή: Απαιτείται η ακριβής συμπλήρωση των στοιχείων που σας ζητούνται, προκειμένου να καταστεί δυνατή η πληρωμή σας.

 

*

Συναινώ ρητά και ανεπιφύλακτα στη μεταφορά, εκ μέρους της Manessis, του ως άνω ποσού στο λογαριασμό τραπέζης που έχω αναγράψει ανωτέρω, δηλώνοντας ότι δεν έχω καμία άλλη απαίτηση και το χρηματικό ποσό του voucher έχει ολικώς επιστραφεί.

Σημαντικές Σημειώσεις
1. Η πληρωμή θα εκτελεστεί με σειρά προτεραιότητας (βάση ημερομηνίας παραλαβής του αιτήματος) εντός 30 ημερών, υπό την προϋπόθεση της ολοκλήρωσης του ελέγχου των στοιχείων που δηλώσατε.
2. Η Manessis δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη σε περίπτωση που ο αριθμός IBAN που έχετε καταχωρήσει είναι λανθασμένος.
3. Παρακαλούμε σημειώστε ότι το χρονικό διάστημα που απαιτείται για να εμφανιστεί το ποσό στο λογαριασμό σας, εξαρτάται από την Τράπεζα.
4. Εφόσον επιθυμείτε και συμφωνείτε με την Πολιτική Απορρήτου (§3), μπορείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για να λαμβάνετε πρώτοι τις προσφορές μας και να ενημερώνεστε για τα ταξίδια μας σε όλον τον κόσμο:

*

Για τους σκοπούς του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα 2016/679 (GDPR), συμφωνώ με την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου.

Ναι, θέλω να λαμβάνω προσφορές μέσω e-mail, εφαρμογών επικοινωνίας ή/και sms