ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ

Εκδρομές
Ξενοδοχεία
1 Δωμάτιο / 2 Άτομα
Δωματια
-
1
+
Δωμάτιο 1
Ενηλικες
12 ετών +
-
2
+
Παιδια
Έως 12 ετών
-
0
+
Ατομικά Ταξίδια

Ατομικά Ταξίδια

Η φιλοσοφία μας είναι, όταν ταξιδεύετε ατομικά να μη νιώσετε ποτέ μόνοι. Η Manessis είναι πάντα δίπλα σας έχοντας φροντίσει εκ των προτέρων, αλλά και επεμβαίνοντας όποτε τη χρειαστείτε για να απογειώσει την εμπειρία και την απόλαυση του ταξιδιού σας!
Ατομικά Ταξίδια

Κάθε ταξίδι στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό καλύπτει μια ανάγκη, μια επιθυμία ή δημιουργεί προϋποθέσεις για μια νέα ευκαιρία. Το τμήμα εξυπηρέτησης Μεμονωμένων Ταξιδιωτών (FIT) προτείνει, οργανώνει και πραγματοποιεί οποιαδήποτε προσωπική σας εξόρμηση σε εξωτερικό και εσωτερικό, για αναψυχή ή για επαγγελματικούς ή άλλους λόγους.

 

Ολιγοήμερη απόδραση με ένα ταξίδι ή πολυήμερες διακοπές σε εξωτερικούς προορισμούς οργανώνονται με στόχο την επιτυχία και την τελική γεύση της αξέχαστης εμπειρίας. Η συνεργασία με όλες τις αεροπορικές εταιρείες, με τους εγκυρότερους προμηθευτές εξωτερικού και με μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα, συνθέτουν τις προϋποθέσεις για ένα επιτυχημένο ταξίδι με ασφάλεια μετακίνησης και με ποιοτικές υπηρεσίες εδάφους, όπως:

 

  • Εισιτήρια για μετακινήσεις.
  • Ξεναγήσεις, εκδρομές, φολκλορικές διασκεδάσεις, ιδιαίτερα γεύματα & δείπνα.
  • Εισιτήρια θεατρικών & μουσικών παραστάσεων, ράλι και άλλων εκδηλώσεων.
  • Μεταφορές από και προς τα αεροδρόμια εξωτερικού με κάθε μέσο.
  • Ενοικίαση αυτοκινήτου με ή χωρίς οδηγό.
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία αλλά και σε ιδιαίτερα καταλύματα όπως Πύργους, Κάστρα, Φάρμες, Βίλες και Spa.

 

Το Τμήμα Ατομικών Ταξιδιών (FIT) του Manessis Travel, έχει όλη την απαιτούμενη γνώση, εμπειρία και τεχνογνωσία, για να καλύψει με τον καλύτερο και πιο συμφέροντα τρόπο αυτά τα ταξίδια, για σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να συμπληρώσετε και να αποστείλετε την φόρμα ενδιαφέροντος που ακολουθεί και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.