Δευ - Παρ 09:00 - 18.30 & Σαβ 10:00 - 15:30
Επικοινωνία
placeholder
Μύκονος <span>Διακοπές - Προσφορές</span> Manessis Travel
Μύκονος <span>Διακοπές - Προσφορές</span> Manessis Travel

Μύκονος Διακοπές - Προσφορές

Μετά τη Νέα Υόρκη, το Παρίσι, το Λονδίνο, το Τόκιο η… Μύκονος. Ανακαλύφθηκε από τους σταρ του σινεμά και εναλλακτικούς τύπους, που αναζητούσαν γνήσιες εμπειρίες ζωής και έφθασε στην κορυφή των επιλογών του διεθνούς τζετ σετ. Η τελευταία κατοικία των Γιγάντων που εξόντωσε ο Ηρακλής βρίσκεται στην καρδιά του Αιγαίου και για πολλούς είναι το πετράδι στο στέμμα της ελληνικής πολυνησίας.

Η άγρια ομορφιά του νησιού, οι ασύλληπτες παραλίες και η νύχτα που δεν γνωρίζει όρια προσελκύουν κάθε χρόνο εκατομμύρια τουριστών. Για πολλούς είναι μια αυτόνομη πολιτεία ή ένα ανεξάρτητο βασίλειο. Με μόδα και γαστριμαργικές απολαύσεις από όλα τα μήκη και πλάτη της Γης. Το νησί του Πελεκάνου, που βόλταρε αμέριμνος στα Ματογιάνια, με τη μοναδική Μικρή Βενετία, τους παραδοσιακούς μύλους, διατηρεί αλώβητη την αρχέγονη γοητεία του. Ο τόπος αυτός είχε μέσα του την αντοχή στην υπερβολή.

Οι παραλίες είναι αμέτρητες και η μία πιο όμορφη από την άλλη. Άλλες κοσμικές και οργανωμένες και άλλες… άμμος, ήιος και θάλασσα. Εσείς απλά θα επιλέξετε ότι ταιριάζει στη διάθεσή σας. Ο Άγιος Σώστης, ο Πάνορμος, η Λιά, το Καλό Λιβάδι, το Αγράρι, η Αγία Άννα, το Σούπερ Παραντάις, η Παράγκα, ο Ορνός, η Φτελιά, η Ψαρού σας περιμένουν για να σας χαρίσουν στιγμές μοναδικές.

placeholder

Ακολουθήστε μας

στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
IATA Certified
Άδεια λειτουργίας ΕΟΤ: 0206E60000249700
EN ISO 9001:2008 – No. : 01013017
Για τις συναλλαγές σας

Powered by Nelios.com