Δευ - Παρ 09:00 - 18.30 & Σαβ 10:00 - 15:30
Επικοινωνία
placeholder
Benelux <span>Διακοπές - Προσφορές</span> Manessis Travel
Benelux <span>Διακοπές - Προσφορές</span> Manessis Travel

Benelux Διακοπές - Προσφορές

Η πρωτεύουσα της Ευρώπης, οι Βρυξέλλες με τη Μεγάλη Πλατεία στην οποία δεσπόζουν τα κτίρια των μεσαιωνικών συντεχνιών. Η Μπριζ, γνωστή και ως Βενετία του Βορρά. Η Γάνδη με το ξακουστό κωδωνοστάσιο και το πολύπτυχο των αδερφών Van Eyck «Ο Μυστικός Αμνός». Το κοσμοπολίτικο Άμστερνταμ, με τα περίφημα καφέ και την «κόκκινη περιοχή», για τους πιο άτακτους επισκέπτες. Το Ρότερνταμ με τον βασιλικό ζωολογικό κήπο, το μεγαλύτερο λιμάνι της Ευρώπης και έδρα του φημισμένου Πανεπιστημίου Erasmus. Το Λουξεμβούργο, με τα καλοδιατηρημένα ρωμαϊκά μνημεία, καθώς στους Ρωμαίους η πόλη οφείλει την ύπαρξη και το όνομά της.

Τα αστικά κέντρα είναι μερικοί μόνο από τους λόγους που μπορεί να βρει κανείς για να επισκεφθεί τις χώρες της Benelux, ονομασία που πήραν από την τελωνειακή ένωση που δημιούργησαν το 1944 και πήρε το όνομά της από τα αρχικά των τριών συστατικών μερών: Belgium, Nederland, Luxembourg.

Στο Βέλγιο αξίζει κανείς να επισκεφθεί τις Αρδέννες, περιοχή με καταπράσινα δάση, γραφικά χωριουδάκια και μεγαλοπρεπή κάστρα και, φυσικά, το Βατερλό, στην οποία σφραγίστηκε το μέλλον του Ναπολέοντα.

Η Ολλανδία είναι η χώρα των ανεμόμυλων, των ηλιοτρόπιων και του ποδήλατου, γνωστή και ως Κάτω Χώρες, καθώς το 1/4 της συνολικής της έκτασης βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Το Λουξεμβούργο θεωρείται σήμερα ένα τα σπουδαιότερα κέντρα της διεθνούς οικονομικής ζωής, εφόσον στο έδαφός του λειτουργούν δεκάδες τράπεζες, που φροντίζουν για την ανωνυμία των πλούσιων καταθετών.

placeholder

Ακολουθήστε μας

στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
IATA Certified
Άδεια λειτουργίας ΕΟΤ: 0206E60000249700
EN ISO 9001:2008 – No. : 01013017
Για τις συναλλαγές σας

Powered by Nelios.com