Σχεδιάζουμε το Επόμενο Ταξίδι σας : manessistravel.gr
Επικοινωνία
placeholder
Δευ - Παρ 09:00 - 18:30 | Σαβ: 09:00 - 17:30
εκδρομές θεοφάνεια
εκδρομές θεοφάνεια

Ατομικά Ταξίδια

Κάθε ταξίδι στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό καλύπτει μια ανάγκη, μια επιθυμία ή δημιουργεί προϋποθέσεις για μια νέα ευκαιρία. Το τμήμα εξυπηρέτησης Μεμονωμένων Ταξιδιωτών (FIT) προτείνει, οργανώνει και πραγματοποιεί οποιαδήποτε προσωπική σας εξόρμηση σε εξωτερικό και εσωτερικό, για αναψυχή ή για επαγγελματικούς ή άλλους λόγους.

Ολιγοήμερη απόδραση με ένα ταξίδι ή πολυήμερες διακοπές σε εξωτερικούς προορισμούς οργανώνονται με στόχο την επιτυχία και την τελική γεύση της αξέχαστης εμπειρίας. Η συνεργασία με όλες τις αεροπορικές εταιρείες, με τους εγκυρότερους προμηθευτές εξωτερικού και με μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα, συνθέτουν τις προϋποθέσεις για ένα επιτυχημένο ταξίδι με ασφάλεια μετακίνησης και με ποιοτικές υπηρεσίες εδάφους, όπως:

  • Εισιτήρια για μετακινήσεις : Αεροπορικά, ακτοπλοϊκά, σιδηροδρομικά κτλ
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία της επιλογής σας, αλλά και σε ιδιαίτερα καταλύματα όπως Πύργους, Κάστρα, Φάρμες, Βίλες και Spa
  • Ξεναγήσεις, Εκδρομές, Βραδινές περιηγήσεις, Φολκλορικές διασκεδάσεις, ιδιαίτερα γεύματα & δείπνα
  • Εισιτήρια θεατρικών & μουσικών παραστάσεων, ράλι και άλλων εκδηλώσεων
  • Μεταφορές από και προς τα αεροδρόμια εξωτερικού με κάθε μέσο: αυτοκίνητο, ταχύπλοο, υδροπλάνο
  • Ενοικίαση αυτοκινήτου με ή χωρίς οδηγό

Το Τμήμα Ατομικών Ταξιδιών (FIT) του Manessis Travel, έχει όλη την απαιτούμενη γνώση, εμπειρία και τεχνογνωσία, για να καλύψει με τον καλύτερο και πιο συμφέροντα τρόπο αυτά τα ταξίδια, για σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να συμπληρώσετε και να αποστείλετε την Φόρμα Ενδιαφέροντος που ακολουθεί και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

επικοικωνήστε μαζί μας στην παρακάτω φόρμα επικοινωνίας
*

Για τους σκοπούς του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα 2016/679 (GDPR), συμφωνώ με την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου.

Ναι, θέλω να λαμβάνω προσφορές μέσω e-mail, εφαρμογών επικοινωνίας ή/και sms