Στερεά Ελλάδα - Εύβοια - Προσφορές για Διακοπές Manessis Travel
Επικοινωνία
placeholder
Δευ - Παρ 09:00 - 18:30 | Σαβ: 09:00 - 17:30
Στερεά Ελλάδα - Εύβοια <span>Διακοπές - Προσφορές</span> Manessis Travel
Στερεά Ελλάδα - Εύβοια <span>Διακοπές - Προσφορές</span> Manessis Travel

Στερεά Ελλάδα - Εύβοια Διακοπές - Προσφορές

Πάσχα σαν της Ρούμελης δεν έχει. Απ’ άκρη σ’ άκρη της Στερεάς Ελλάδας η μεγάλη γιορτή της Άνοιξης γιορτάζεται με την απαραίτητη λαμπρότητα. Πρώτα βγαίνει το κοκορέτσι και ακολουθεί το αρνί, ενώ από το πρωί κόκκινα αυγά και ποικιλίες τυριών κρατούν υπό έλεγχο την όρεξη των ανυπόμονων θεατών του γυρίσματος του οβελία, μικρών και μεγάλων. Ντόπιων και ξένων.

Οι προορισμοί είναι πραγματικά ανεξάντλητοι. Η επιλογή είναι δύσκολη: Στην Κρύα της Λειβαδιάς; Στην Αράχοβα και τους Δελφούς; Ή μήπως στην Άμφισσα; Στο Χάνι της Γραβιάς; Στο Καρπενήσι, τον Προυσσό και το Μεγάλο Χωριό; Ή προτιμάτε θάλασσα; Τη Ναύπακτο, το Γαλαξίδι και την Ιτέα; Οι παραθαλάσσιοι προορισμοί δεν έχουν τέλος, καθώς εκτός από τον κορινθιακό κόλπο η Ρούμελη βρέχεται από το Αιγαίο στην Εύβοια και τον Μαλιακό στη Φθιώτιδα. Η Χαλκίδα, όπου τα νερά αλλάζουν κατεύθυνση, ο Καραβόμυλος και οι Ράχες στα λημέρια των Μυρμιδόνων του Αχιλλέα σας περιμένουν.

Για τις Απόκριες μπορείτε να επιλέξετε τα αλευρομουτζουρόματα στο Γαλαξίδι, ενώ αν επιθυμείτε μία «κατάδυση» στην ιστορία μπορείτε να επισκεφθείτε το αρχαιολογικό μουσείο των Θηβών, το πεδίο της μάχης στις Πλαταιές, τον τάφο του Λουκά του Ευαγγελιστή και το μαρτυρικό Δίστομο. Υπάρχει ακόμη η δυνατότητα να κάνετε τον γύρο του Παρνασσού, με ενδιάμεσους σταθμούς το βαγκονέτο στα ορυχεία βωξίτη, την Αγόριανη και το φημισμένο χιονοδρομικό κέντρο.